Vize Başvuru Ve
Bilgi Formu
GÖNDER
Dubai vizesi ücreti 2018, Dubai Vizesi Gerekli evraklar, Dubai Ticari Turistik Vizesi Başvuru formu ve Dubai vizesi ile ilgili herşey Alovizehatti.com'da
Dubai Vizesi
Dubai Turistik vizesi Çalışan için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Turistik Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Turistik Vizesi Çalışan için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir

Dubai Turistik Vizesi Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.
Dubai Turistik vizesi İşveren için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Turistik Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Turistik Vizesi İşveren için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir

Dubai Turistik Vizesi İşveren İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.
Dubai Turistik vizesi Emekli için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Turistik Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Turistik Vizesi Emekli için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir.

Dubai Emekli Vizesi İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.
Dubai Turistik vizesi Kamu Personeli için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Turistik Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Turistik Vizesi Kamu Personeli için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir

Dubai Turistik Vizesi Kamu Personeli İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.
Dubai Turistik vizesi Öğrenci için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Turistik Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Turistik Vizesi Öğrenci için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir.

Dubai Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.

DUBAİ TURİSTİK VİZESİ ÜCRETİ 2018

Dubai Vizesi ücreti ne kadar? 2018 Dubai Vizesi Ücreti Nedir? Aşağıdaki tabloda Dubai vizesi masrafları belirtilmiştir.

 
Yetişkin 120 $
Çocuk 120 $
Dubai Ticari vizesi Çalışan için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Ticari Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Ticari Vizesi Çalışan için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir.

Dubai Ticari Vizesi Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.
Dubai Ticari vizesi İşveren için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Ticari  Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Ticari Vizesi İşveren için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir
 
Dubai Ticari Vizesi İşveren İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.
Dubai Ticari vizesi Emekli için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Ticari Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Ticari Vizesi Emekli için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir.

Dubai Ticari Vizesi Emekliler İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.
Dubai Ticari vizesi Kamu Personeli için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Ticari Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Ticari Vizesi Kamu Personeli için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir

Dubai Ticari Vizesi Kamu Personeli İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.
Dubai Ticari vizesi Öğrenci için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Dubai Ticari Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz. 
 
0216 345 29 27
0507 622 14 12
 
Eksiksiz liste ile yapılacak başvurunuz size zaman kazandıracak, vizenizi hızlı ve yorulmadan almanızı sağlayacaktır.
 
Dubai Ticari Vizesi Öğrenci için gerekli evrak listesi, güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir

Dubai Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar
1. Pasaport ön yüzü renkli fotokopisi
2. 1 adet biometrik renkli fotoğraf

Vize Başvurusunun Sonuçlanma Süresi: 48 saatte sonuçlanır.

DUBAİ TİCARİ VİZESİ ÜCRETİ 2018

Dubai Vizesi ücreti ne kadar? 2018 Dubai Vizesi Ücreti Nedir? Aşağıdaki tabloda Dubai vizesi masrafları belirtilmiştir.

 
Yetişkin 120 $
Çocuk 120 $
Dubai Vizesi ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular

Dubai vizesi nasıl alınır?
Dubai vizesi için gerekli belgeler ile ilgili bölümlerini doldurulduktan sonra Dubai Başkonsolosluğu veya bağlı vize merkezlerine  vize talebi isteğinde bulunabilirler. Dubai vize verirken ciddi araştırmalar yapan, zor karar veren ülkelerden birisidir. Herhangi bir vatandaşlığa vize konusunda ayrıcalık tanımaz.
 
Dubai vizesi 2018 yılı ücreti ne kadardır?
Dubai vizesi 2018 yılı ücreti çocuklar ve yetişkenler için 110 Euro olarak ücretlendirilmiştir. (Seyahat poliçesi fiyatları dahil değildir)
 
Dubai vizesi başvuru süreci ne kadar sürer?
Dubai vizesi başvuru süreci 48 saat içerisinde sonuçlanmaktadır. Vize süresinin uzatılması gibi durumlar söz konusu olmadığı sürece.
 
Dubai vize türleri nelerdir?
Dubai vize türleri seyahat amacına göre ticari ve turistik olmak üzere ikiye ayrılır.
 
Dubai çalışma vizesi nasıl alınır?
Dubai çalışma vizesi için gerekli evraklarınızı topladıktan sonra işvereniniz aracılığıyla başvuru yapmanız gerekmektedir. Dubai çalışma vizesi başvuru işlemleri Türkiye’den yapılmamaktadır. Çalışma vizesi başvurusunu Dubai’de çalışacak firma ile birlikte yapılması gerekir.
 
Dubai öğrenci vizesi nasıl alınır?
Dubai öğrenci vizesi https://www.alovizehatti.com/dubai-vizesi internet sayfamızdan  gerekli evraklar öğrenilip evrakların temin edilmesinden sonra başvuru merkezimizde başvuru formu alarak  başvurunuzu yapabilirsiniz.
 
Dubai turistik vizesi talep edilen evraklar hangileridir?
Dubai turistik vizesi talep edilen evraklar kişisel durumumuza bağlı olarak  bazı ek belgeler de gerektirebilmektedir. Bu nedenle https://www.alovizehatti.com/dubai-vizesi adresinden sizin için gerekli olan evrakları öğrenebilirsiniz.
 
Dubai Schengen vizesi istiyor mu, Schengen vizesi nedir?
Dubai schengen vizesi talep etmiyor. Avrupa Birliğine üyesi ülkelerin 1995 yılında aralarındaki sınırları kaldırmak amacı ile oluşturduğu vize çeşidine Schengen vizesi denmektedir. Schengen anlaşmasına sahip olan ülke vatandaşları anlaşmayı kabul etmiş olan ülkeler arasındaki seyahatlerinde herhangi bir vize işlemine tabi tutulmamaktadır.

Dubai vize süresi ne kadardır?
Dubai vizesinin süresi 90 gün olarak belirlenmiştir.
 
Dubai Vizesi için gerekli evraklar nelerdir?
Dubai vizesi için gerekli olan belgeleri https://www.alovizehatti.com/dubai-vizesi internet sitemizden  bilgi edinebilirsiniz.
 
Dubai vize danışmanlık hizmetini nasıl alabilirim?
Dubai vize danışmanlık hizmetini vize merkezimizden alabilirsiniz. Dubai vize danışmanlık hizmetlerimiz için bizimle irtibata geçebilirsiniz: 0216 345 29 27   0507 622 14 12
 
Dubai vizesi Yeşil Pasaport sahipleri için gerekli midir?
Dubai vizesi Yeşil Pasaport sahipleri için gerekli değildir. Hangi tip pasaportlarla hangi ülkelere vizesiz seyahat edilebilceğini öğrenmek için https://www.alovizehatti.com/vize-rejim-tablosu  adresimizde bilgi edinebilirsiniz.
 
Dubai vize reddi halinde itiraz edebilir miyim?
Dubai ret alma durumunda Dubai turistik vize başvurunuz Dubai göçmenlik ofisine mail yoluyla gönderildiği için itiraz etme hakkınız bulunmamaktadır. Dubai turistik vize başvurunuz tekrar yapma hakkınız bulunmaktadır.
 
Dubai vize talep dilekçesi neler içermelidir?
Dubai vize talep dilekçesi İngilizce ya da Arapça olarak yazılabilir. Ziyaret tarihlerini ve nedenini gösteren mühürlü bir dilekçe olmalıdır. Dubai Konsolosluğu Göçmenlik Bürosu’na yazılacak olan vize başvuru dilekçesi açık ve net bir şekilde yazılmalıdır.
 
Dubai vizesi başvuru formu nasıl doldurulur?
Dubai konsolosluğu tarafından hazırlanan vize başvuru formu eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Dubai vize başvurusu için doldurulacak başvuru formu kişinin kendi ülkesindeki ve Dubai iletişim bilgilerini içermelidir. Başvuru formu, başvuru sahibinin milliyetine bağlı olarak İngilizce yada Arapça doldurulmalıdır.
 
Dubai Vize Randevusu nasıl alabilirim?
Dubai vizesi için randevu almak üzere 0216 345 29 27 numaralı telefondan üzerinden ya da vize@alovizehatti.com internet adresimiz  üzerinden bize ulaşabilirsiniz
 
Dubai vize uzatma işlemlerini nasıl yapabilirim?
Dubai vizesi için uzatma işlemleri yapılamamaktadır.
 
Dubai Vize Başvuru Süreci
Dubai vize başvuru süreci için, çalışma durumunuza özel istenen belgeleri eksiksiz olarak tamamlamanız gerekmektedir. Mevcut çalışma durumunuza özel talep edilen belgeleri öğrenmek için https://www.alovizehatti.com/dubai-vizesi bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. Dubai vizesi başvuru süreciniz devam ederken eksik veya yanlış evraklarınızın çıkması durumunda konsolosluk sizden eksik belgelerin giderilmesini  talep edebilir bu sebeple talebinizin süreci uzayabilir ya da talebiniz reddedilebilir. Evraklarınızı bize vize merkezimizden ulaştırabilirsiniz ya da posta-kurye yoluyla ulaştırabilirsiniz. Evraklarınız vize merkezimizin çalışanları tarafından kontrol edilir ve Dubai Konsolosluğu’na gönderilir. Başvurunuz 48 saat içerisinde sonuçlandırılır. Dubai Konsolosluğu’nun başvurunuzu sonuçlandırmasından sonra pasaportunuzu vize merkezimizden teslim alabilirsiniz veya adresinize özel kuryeyle gönderimini isteyebilirsiniz.

Adresimiz

Osmanaga Mah.Söğütlüçeşme cad.Elbek iş hanı no:82 D:405
Kadıkoy / İstanbul

0850 303 59 49 0216 345 29 27 vize@alovizehatti.com
Arayın
0216 345 29 27
Arayın
0507 622 14 12